Caravanstalling Texel

Caravanstalling “DemooisteplekopTexel.nl”
Caravanstalling;

Naast de verhuur van 3 luxe B&B kamers en DepipowagenopTexel.nl, beschikken wij ook over een caravanstalling. Een groot gedeelte van onze nieuwe schuur is namelijk ingericht als stallingsruimte voor o.a. caravans. (helaas is het ivm de slecht manoeuvreerbaarheid van een tandemasser niet mogelijk om deze bij ons te stallen!) 

Hiermee bieden wij de texelaars zonder eigen ruimte rond hun huis de mogelijkheid om hier hun caravan te stallen. Dit biedt hen zo de mogelijkheid om een aantal weken lekker te kamperen in een eigen caravan. Verder is het voor de Texelgangers die graag op Texel kamperen een prima mogelijkheid om hun caravan op Texel te laten. Dat scheelt weer brandstof en in de kosten voor de overtocht met de boot naar Texel. (kosten voor caravan zijn ongeveer 50-60 euro!)

Caravanvervoer

Caravanvervoer door ons, maakt het voor u mogelijk om heerlijk op Texel te kamperen zonder het gebruik van een auto! Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat uw caravan voor aanvang van uw vakantie op de camping komt te staan. En uiteraard na uw verblijf op Texel kunnen wij dan de caravan weer ophalen en op zijn plek in de schuur zetten.

Wilt u echter uw caravan naar bijv. uw huisadres of een andere vakantiebestemming vervoerd hebben, overleg eens met ons over de mogelijkheden. Ook dit regelen we graag voor u.

Prijzen;

De prijzen voor het stallen van een caravan is afhankelijk van de lengte en de gewenste periode. Op onze pagina prijzen staat hiervan een overzicht. ook de prijzen voor vervoer van en naar de camping staan hierop.

WhatsApp chat